Despre Meda

          La Meda  am pornit cu ideea de a arata ca se poate. Astfel a luat fiinta in 1993 aceasta firma. Dupa o perioada de cautari in 1998 ne-am axat pe distributia de materiale pentru instalatii de apa si canalizare.  Inca de la inceputul activitatii in acest domeniu ne-am impus ca un distribuitor important , beneficiind de perioada de maturizare a acestei piete, de cresterea sectorului constructiilor si de deviza noastra " noi vindem un serviciu, nu o marfa ".

          Pentru noi a contat servirea prompta a produselor si in cantitatile cerute de client, specializandu-ne pe aceasta gama de produse.

          Cererea crescuta de produse pentru instalatii de apa si canalizare din Bucuresti si zonele limitrofe a fost pentru firma noastra o provocare in urma careia am devenit un nume important in domeniu, alaturi de celelalte firme din grup Meda Park SRL , CSV Meda SRL  si CSV Euro Meda SRL .

          In prezent piata produselor pentru instalatii de apa si canalizare este intr-o perioada de maturizare, sedimentandu-se pozitia principalilor producatori si distribuitori de astfel de produse.

          In timp ne am impus ca unul dintre principalii furnizori de capace de fonta si capace compozit din tara.A aparut firesc sa trecem la urmatoarea etapa pentru noi,  aceea de a fi primii producatori de capace compozit din Romania. 

 

 

 

 

DATE COMPANIE:

MEDA SRL

J15/1719/1993

RO 4947466

Adresa: Calea Ialomitei nr. 23 Targoviste Dambovita

Cont: RO95BACX0000000487634000

Unicredit Bank Targoviste