CAPAC COMPOZIT 73x73 CLASA B125

  • Codul produsului: CCSMCB73

DIMENSIUNI

CodRezistentaInchidereA x B Lung. extC x D dimens. capacP x P1 pasul liberH (inaltime)
CCSMCB73 12.5 t DA 725x 725 645 x 645 605 x 605 50

Specificatii:

  1. Material utilizat SMC/BMC
  2. Manevrabilitate si rezistenta - produse fabricate si testate conform standardelor EN 124,cuprinse in Agrement Tehnic 003-05/290-2013.Aceste capace se preteaza pentru zona pietonala  avand o rezistenta minima de 12,5t /Clasa B125.
  3. Greutate redusa si manevrabilitate-datorita greuatii reduse a materialului din care sunt fabricate SMC/BMC,capacele noastre sunt usor de manevrat si instalat fapt ce ajuta considerabil constructorul la reducerea costurilor si a riscului de accidente .
  4. Rezistenta la rugina/agenti chimici - materialele utilizate sunt rezistente la rugina / actiunea agentilor chimici.Nu este necesara vopsirea acestora .Riscul producerii de scantei ca in cazul capacelor din fonta este foarte redus fapt ceea ce face cea mai potrivita alegerea capacelor din material compozit , ideala pentru utilizare in spatiile unde se lucreaza cu materiale inflamabile ,ex: benzinarii.
  5. Izolare electrica -SMC/BMC este un material izolant impotriva dispersarii curentului electric ,se poate utiliza in spatii cu umiditate ridicata ( pietonale,fabrici,etc).
  6. Zgomot redus - reduce zgomotul produs de vehiculele ce trec peste capacele de canalizare(parcari,drumuri,sosele,autostrazi).
  7. Protectia mediului - comparativ cu producerea capacelor din fonta , la produucerea capacelor din material compozit emisia de CO2 este considerabil redusa.Datorita greutatii reduse ,transportul capacelor din material compozit este mult mai facil(se poate transporta o cantitate mai mare intr-un transport).
  8. Personalizare - capacele se pot livra in orice culoare ( la comanda ) si cu inscriptionari personalizate .Inscriptionarea se poate face gratuit pentru cantitati mai mari sau contracost pentru comenzi mici.
  9. Protectie la furt - in functie de model , capacele au sistem de blocare/inchidere.Datorita conditiilor speciale de reciclare a materialului din care sunt fabricate (SMC/BMC) ,capacele nu prezinta nici un interes pentru furt ( spre a fi valorificate ca si materii reciclabile de catre hoti ).
Pret:

299.90 lei

450.99 lei